Entree compenseer bij slecht weer!


Speelpark deSwaan
Loop geen enkel risico bij slecht weer bij Speelpark deSwaan!

Afgaan op Buienradar is geen optie meer tegenwoordig, ze zitten er zo vaak naast dat je eigenlijk geen dagje uit meer kunt plannen zonder een voorspelde buienkans. En op de dag dat ze geen regen voorspellen....dan regent het prompt!
Het weer is echt niet te voorspellen met een computer, maar de hele dag binnen blijven is ook geen optie, net als in de zomer bij voorbaat al een binnenlocatie opzoeken met de kinderen. Je gunt ze ook wel eens een keer het echte buitenspelen, in echte buitenlucht.

Bij deSwaan kunnen we de buien helaas niet tegenhouden en hebben ook geen hypermoderne ballenbakaccomodatie, maar we kunnen je wel compenseren bij onverwacht slecht weer.
>> even schuilen voor een bui of een uurtje binnen bezig zijn is geen probleem, in het Poldertheater zijn genoeg spelletjes te doen.


* Regenregeling zomerseizoen / individuele bezoekers; Mocht het weer dermate omslaan en slecht worden dat je het bezoek moet stoppen dan krijg je tot 1 uur na aankomst gewoon je entreegeld retour, bij slecht weer tussen de 1 en 3uur na binnenkomst kan je een waardebon halen voor een gratis nieuw bezoek. Bij dermate slecht weer tussen de 3 en 5 uur na aankomst krijg je een half geld bon voor een volgend bezoek. Voorwaarde is wel dat je daadwerkelijk ons park verlaat en je kassabon met aankomsttijd kunt tonen.

 
regen speelpark


Geplaatst op: 11 maart 2019