WinterSpeelpark

WinterSpeelpark

Van 27 december t/m half maart geopend, op zaterdag & zondag + schoolvakanties*.
(Oudjaarsdag & Nieuwjaarsdag altijd gesloten)

Bij geschikt weer zijn wij open van 11.00 - 16.30uur.
(zie voorpagina website)

Tarief WinterSpeelpark
Entree € 4,50 per persoon van 3 t/m 79 jaar

Voor vriendenpashouders is een bezoek aan het WinterSpeelpark & WinterSpelPark altijd GRATIS.

WinterPark is een buitengebeuren & zeer geschikt om bij mooi weer even de benen te strekken en een frisse neus te halen....
Ook alvast informeren voor een zomeruitje, aanschaffen seizoenspas of streekproducten kopen in ons kleine winkelhoekje in het Keukenhuis is mogelijk tijdens de winteropening.
Bij slechte weersomstandigheden, verwachtingen of veel gereserveerde groepen, kunnen wij besluiten om die dag NIET open te gaan voor losse bezoekers of eerder te sluiten. Hou de voorpagina van de Speelpark website in de gaten.

Speelpark: Tijdens het WinterPark is het LiedjesLand geopend en kun je ook spelen in de meeste speeltuinen van deSwaan, zoals ZandLand/DwergBerg/TorenRijk/KleuterHoek en RijRing. In de winter zijn er genoeg mooie dagen om je hier buiten lekker mee te vermaken.

Let op!!!!  >>> De waterfietsen en de springheuvels/waterbed van de DrieSprong zijn gesloten.

Er zijn geen extra activiteiten tijdens de kerstvakantie, het park is gewoon extra open voor degene die het leuk vind om er even op uit te gaan......

SpelPark: Tijdens het WinterPark zijn de meeste onderdelen van het SpelPark beschikbaar indien de weersomstandigheden het toelaten. Gelukkig zijn er in de winter en vroege voorjaar veel dagen waarop je, gekleed in een warme jas, heerlijk een sportieve frisse neus kan halen in het SpelPark.

WinterPark is een buitengebeuren, beperkte horeca aanwezig voor losse bezoekers, we bakken geflapte pannenkoeken & frietjes in ons kleine eethuisje "Het Keukenhuis".

Warm aankleden dus!!!

Lekker bewegen met kinderen in Noord-Holland bij deSwaan

 
Speelpark deSwaan Noord-Holland Familiedag Noord-Holland Soeelpark deSwaan schoolreis gezond buiten spelen Noord-Holland
Kinderfeestje extra leuk Kinderuitje NH lekker eten Evenementen NH kinderen op speelpark
Openingstijden Speelpark deSwaan NH Speelpark deSwaan adres Langedijk seizoenspas Speelpark deSwaan
cadeaubon Speelpark deSwaan informatie Speelpark deSwaan